Sorry semua.

February 1, 2011

Aku tahu cm hampeh je kan sbb bnyak kali tukar blog.Then terpaksa sapa yg letak aku kat list tu kena link.sorry wei.cuma aku tak berapa nak interested da dengan wordpress ni. cari aku kat blogspot balik.okeythanxbai.

 

cikpatty-o-licious.blogspot.com

Masa tak pernah cukup,

Badan tak cukup rehat,

Kerja berlambak lambak.

I dont have any range or any scale for you to measure how much i am or i just can say WHO ACTUALLY I AM.Eventhough my mom never know the actually me.So i dont think you can google-ing me in your mind and say

‘Ouh , i know you like this BLA BLA BOLEY BLAH’

‘yeah ,i know everything about you’ *this sentences are darn much bullshit* lucky you never said that before.

Being a wikipedia is not a best thing because wiki’s information sometimes are puzzled me and quite no true.

Snow come to me please .

January 16, 2011

Baru perasan . Salji yang turun kat blog aku ni dah takda. Then ,baru aku teringat benda tu sampai 15 January je.

Tu pasal aku rasa nak buat blogspot balik .

Aku dah cuba untuk berubah.

Tipu.

Mana pernah aku tipu.

Tapi aku tak mampulah wei.

Tak mampu sebab aku memang dilahirkan begini.

Ini pakej yang aku dapat bila mak aku lahirkan aku.

Maka,inilah sebenarnya aku.

Peliklah hari ni sebab tiba tiba ramai yang view aku punya blog.Biasanya kalau aku ada cakap aku update blog kat facebook baru berpusu-pusu nak stalk aku punya blog kan. But tak kisahlah benda pelik uh.Tak susahkan aku pon.

Dua tiga hari ni aku emo.So,jangan cari pasal ngan aku dan tolong gedik gedik depan aku.Aku bagi hadiah jelingan maut kang.Dua tiga hari ni jugak dan hari hari sebelumnya aku rasa hidup aku kelam lah.Takda pelangi.Baru aku perasan ,bnyak rupanya dugaan yang aku kena tanggung dan tempuh.*gila skema ayat,lantaklah.

So,mulai hari ni . Aku nak doa moga ada satu hari untuk aku yang aku nak bagi nama comel ni .Tak lain tak bukan HARI GUMBIRANYA AKU. *BOOO .title hari macam pfffft.

Amin.

Kau nak tahu suatu benda ?

January 13, 2011

Aku takkan sakitkan hati engkau lagi.

i wanna tell you ;

January 13, 2011

Im not the one who blame myself for any mistakes.

I should take a break.

January 9, 2011

I will come with new blog soon or nothing will be produce.

Start a new blog or stop being a blogger but still being a stalker HAHA.

*mood ; feelingless and SERABOT DENGAN TUTORIAL  -__-‘

Alahai ,everyday aku bukak saja mukabuku tu mesti kat wall aku penuh dengan number. Ada orang tak suka dengan benda nih .Ada yang okey je *macam aku . But mostly ramai tak suka sebab semakkan wall.Yang aku pelik ,kenapa jadi semak ? Lain lah kau ni suka stalk orang kan. Or maybe sebab rasa takda kaitan dengan diaorang kot.Aku pun rasa macam tu .Penat aku scroll down nak tengok status kawan kawan aku yang lain.

Just ignore it .Tak menyusahkan aku sangat pun.

Okeh okeh.Sebab game ni cam hot sangat aku pun join lah juga kan.Tapi aku ni pemalas,so aku rajinkan diri aku inbox kat kawan aku nombor aku nak je.KEH KEH

So, cuba tengok ex-besties aku ni post apa sal aku ;

Dia ni bestfriend aku tau.Dulu.Serius kiteorang ada minat sama .Paling mudah contohnya music laaa.Dia ni KING OF MUSIC .Suka intro aku lagu lagu baru , lama punya then yang metal pon ada dia bagi aku dengar.Tak pasai pasai aku jadi layan metal juga sikit sikit -__- .Dulu masa aku tengah sedih , mesti dia ada ajak aku lepak.Port kiteorang selalu dekat kedai kopitiam tepi tasik uh.Makan bayar sendiri sendiri sebab dia kedekut HAHA.Kiteorang memang rapat gila sampai orang ingat kiteorang ni bermadu kasih.Walhal ,siap siap main tolak kepala aku lagi.Hangin tul aku.Takda maknanya kiteorang nak bermadu kasih .Aku anggap dia macam adik aku( sebab dia lahir lambat dari aku).

Tapi kan,

Sekarang kiteorang dah tak rapat . Masing masing dah berpunya kan.Even dia ex-besties pun aku tetap anggap dia kawan super dupperr terbaik pernah aku ada tau *smile*

THANKS FOR THE MEMORIES , FRIEND .

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.